Valikko Sulje

POLVET JA SELKÄ KIITTÄÄ!

Ergotroll on vuonna 2016 perustettu kotimainen yritys. Se kattaa kaksi ergonomisesti innovatiivista tuotetta Ergotrollin ja Berrytrollin. Tuotteet valmistetaan ekologisesti paikallisia pienyrittäjiä tukien Lohjan ja Nummelan alueilla.

Tuotteiden salaisuutena on työhyvinvointia sekä -tehoa lisäävä menetelmä, jossa polvet eivät ole lainkaan kosketuksessa maa-alaan ja selkä on jatkuvasti tuettuna. Keksintö on myös palkittu Pohjoismaiden parhaana ergonomisena ratkaisuna

Ergotroll on ulko- ja sisätyöhön tarkoitettu erikoistyökalu. Se mahdollistaa työskentelyn alatasoilla 0-60cm välillä ilman polvien ja selän rasitusta. Ergotroll ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinten liikarasitusta ja niistä johtuvia sairauslomia. 

Berrytroll on suunniteltu ulkokäyttöön – maatalous, mansikanpoiminta ja puutarhatöihin. Erilaiset marjatilat ovat loistava käyttökohde Berrytrollille. Se toimii erinomaisesti hankalia työasentoja vaativissa tehtävissä, kuten poimittaessa ja kitkettäessä pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti.

LUE LISÄÄ ERGOTROLLISTA SEKÄ BERRYTROLLISTA!